Behance برای علاقه مندان به هنرهای تجسمی

بر خلاف مشاغل عادی که شما را ملزم به کار در دفتر میکنند، اگر یک هنرمند باشید، باید مشکلات و مسائل کاری خود را بهتنهایی حل کنید. مثلا ساخت یک حساب لینکدین تاثیر زیادی در برجسته شدن فعالیتهای هنری دارد. به همین ترتیب باید به دنبال فضاهایی باشید که به صورت اختصاصی برای هنرمندان، طراحان و عکاسان طراحی شده است.
behance یکی از این مکانهاست. پلتفرمی که اجازه میدهد فعالیتهای زیادی انجام دهید. در واقع این وبسایت شرایطی را فراهم کرده تا بتوانید نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید یا حتی در حوزه کاری خود شغلی پیدا کنید. با توجه به این که شروع کار با این پلتفرم کمی پیچیده است، آشنایی ابتدایی با آن میتواند مفید باشد.
اگر میخواهید بدانید در وبسایت behance چه کارهایی میتوانید انجام دهید و اصلا چرا هنرمندان باید از این پلتفرم استفاده کنند؟ توصیه میکنم این مطلب را از دست ندهید.
سایت behance چیست؟
یکی از ابزارهای متعددی است که شرکت مشهور Adobe برای دیده شدن هنرمندان ایجاد کرده است. تا حدودی میتوان این پلتفرم را شبیه به لینکدین دانست، چرا که میتوانید از آن برای نمایش فعالیتهای حرفهای خود و همچنین ارتباط با سایر افراد استفاده کنید.
هنرمندان و سازندگان میتوانند در زمینههای مختلف از این پلتفرم استفاده کنند. با این حال این ابزار برای هنرهای تجسمی مانند عکاسان، فیلمبرداران و طراحان کاربردهای بیشتری نیز دارد.
جالب است بدانید که این شبکه بسیار قدیمی است، چرا که Adobe آن را در سال 2005 راه اندازی کرد.
چه کارهایی میتوان انجام داد؟
کاربردهای behance بسیار گسترده است. همچنین شما میتوانید بدون ثبت نام در آن فعالیت کنید که این موضوع باعث میشود شناخت خوبی از آن کسب کنید. در ادامه با تعدادی از مهمترین کاربردهای این رسانه آشنا میشویم:
نمایش نمونه کار
یکی از مهمترین دلایلی که اکثر کاربران این شبکه نیز از آن استفاده میکنند، نمایش نمونه کارها است. شما میتوانید پروژههایی که برای مشتریان یا حتی برای لذت خودتان انجام دادهاید را در معرض دید قرار دهید.
شما میتوانید برای انتشار نمونههای خود از انواع محتوا استفاده کنید. در واقع امکان انتشار کارهای صوتی، تصویری و ویدیویی وجود دارد.
همچنین اگر یک حساب در Adobe Lightroom داشته باشید، این فرصت وجود دارد تا بدون اتلاف وقت تصاویر را مستقیما از آن وارد کنید. به مانند بسیاری از شبکههای دیگر، در حین انتشار پروژههای جدید، میتوانید با افزودن برچسب به پروژههای خود، بازدید خود را نیز افزایش دهید.
یکی از قابلیتهای جالب این پلتفرم امکان به اشتراک گذاری پروژههای مختلف تنها به مدت 24 ساعت است. برای این کار باید از قابلیت Work In Progress استفاده کنید. برای یافتن این قابلیت ابتدا باید از بالای صفحه وارد بخش Share Your Work شوید.
نمایش NFTها
در سال 2021 توکنهای غیر قابل تعویض به صورت گستردهای در فضای آنلاین مورد استقبال قرار گرفتند. اگر به این حوزه آشنایی داشته باشید، میتوانید درآمد خوبی برای خود کسب کنید.
در سایت behance این فرصت را دارید تا NFTهای خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. برای این کار باید پس از ساخت آنها، کیف پول ارز دیجیتال خود را به حساب Adobe اضافه کنید و توکنها را به دیگران نمایش دهید.
در حال حاضر شرکت Adobe تنها از کیف پول MetaMask پشتیبانی میکند. با این حال به نظر میرسد که در آینده کیف پولهای Phantom و Temple نیز به این شبکه اضافه شوند.
برگزاری لایو
اگر از شبکههای اجتماعی استفاده کرده باشید، احتمالا با اصطلاح لایو آشنایی دارید. در این شبکه نیز قابلیت لایو وجود دارد. میتوانید یک لایو برگزار کنید و پروژههای خود را به نمایش بگذارید یا حتی درباره موضوعاتی که به آن آگاهی دارید، صحبت کنید.
انتشار لایو در behance کار سادهای است. برای این کار پس از مراجعه به پروفایل خود، روی گزینه Livestreams کلیک کرده و با فشردن دکمه Go Live Now پخش زنده خود را آغاز کنید.
البته باید برای پخش زنده حتما 18 سال داشته باشید و دستورالعملهای گفته شده را رعایت کنید.
جستجوی آثار دیگران
خلاق بودن در یک زمینه برای همیشه کاری چالش برانگیز است. صرف نظر از این که چقدر عاشق کارتان باشید، گاهی احساس میکنید که فاقد ایده هستید.
در این مواقع کمک گرفتن از آثار دیگران میتواند به شما کمک کند تا یک ایده جدید پیدا کنید. سایت behance یک گزینه ایدهآل برای دستیابی به این هدف است، جایی که میتوانید با مرور آثار سایر هنرمندان ایدههای تازهای پیدا کنید.
در این رسانه میتوانید با ورود به بخشDiscover پروژهها و نمونه کارهای سایر هنرمندان را مشاهده کنید. همچنین علاوه بر تماشای پروژهها، این قابلیت وجود دارد تا با محتواهایی که با ابزارهای مختلف Adobe ایجاد شدهاند را نیز ببینید. در نهایت این پلتفرم به شما کمک میکند تا با سبکها و جهتگیریهای جدیدی آشنا شوید.
اگر کارهای هنرمندی را دوست داشته باشید، میتوانید آن را لایک کنید. از سوی دیگر میتوانید با دنبال کردن وی کارهای جدید او را نیز از دست ندهید.
مزایای استفاده از behance
حالا که با چند کاربرد اصلی این شبکه اجتماعی آشنا شدید، شاید بد نباشد مزیتهای این پلتفرم Adobe را نیز بشناسید. بنابراین در ادامه مزایای این پلتفرم را بررسی میکنیم:
عدم نیاز به ساخت وبسایت شخصی
با وجود ابزارهایی مانند Wix و Squarespace ساخت یک وبسایت نمایش نمونه کارها بسیار سادهتر از گذشته شده است. با این حال استفاده موفق از این ابزارها هنوز هم نیاز به فعالیتهایی دارد. شما باید برای بهینه سازی سایت (سئو) و سرعت لود صفحات وقت زیادی صرف کنید.
با این حال زمانی که یک پروفایل برای نمایش نمونه کارها در behance ایجاد میکنید، میتوانید بدون تلف کردن وقت تنها روی خلاقیت کارهای خود و افزایش مخاطبین تمرکز کنید. چرا که فعالیت در این شبکه نیازی به سئو ندارد.
الهام گرفتن از آثار دیگران
حتی اگر به صورت انفرادی فعالیت میکنید، ارتباط با سایر هنرمندان تنها راه موفقیت شما در دراز مدت است. این کار نه تنها به یادگیری مهارتهای جدید منتهی میشود، بلکه چشمان شما را برای تقویت پروژهها و شناسایی سبکهای جدید باز میکند.
زمانی که در وبسایت behance جستجو میکنید، میتوانید از تمامی هنرمندان سراسر جهان الهام بگیرید.
یافتن مشاغل
اگر فکر میکنید که با کارهای خلاقانه و هنر نمیتوان درآمد خوبی کسب کرد، سخت در اشتباه هستید. در زمانی که میتوان کارها زیادی را در هر کجای دنیا انجام داد، میتوانید از طریق هنر نیز درآمدهای زیادی داشته باشید.
با این که یافتن مشاغل مربوط به طراحی کمی سخت است، اما اگر بدانید که کجا باید آنها را پیدا کنید، به راحتی میتوانید کار خود را آغاز کنید. behance یکی از بهترین منابع جستجوی شغل در این حوزه است. در بخش مشاغل میتوانید تمامی فرصتهای شغلی برای عکاسان، طراحان گرافیک و غیره را پیدا کنید.
نتیجه گیری
فعالیت در کارهای هنری در ابتدای راه کمی دشوار است، به خصوص اگر یک شبکه گسترده نداشته باشید. با این وجود امروزه ارتباط با دیگران و به اشتراک گذاری نمونه کارها بسیار آسان شده است. سایت behance یکی از محیطهایی است که به شما کمک میکند دیده شوید.
این پلتفرم یک ابزار قدرتمند برای نمایش کارها به مشتریان بالقوه و الهام گرفتن از سایر هنرمندان محسوب میشود. همچنین این شبکه میتواند به عنوان مکملی برای سایر شبکهها استفاده شود، جایی که شما پشت صحنه کارهای خود را به نمایش میگذارید.
با مطالعه این راهنمای جامع درباره behance اکنون میدانید این پلتفرم چیست و چه کاربردی دارد. تنها باید یک حساب کاربری ایجاد کنید و فعالیت خود را آغاز نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید